dissabte, 11 d’abril del 2015

Dades 11 d'abril de 2015

El dia ha estat dominat per núvols prims associats a una pertorbació feble situada al sud de la península i que aquí ens afecta d'una forma molt indirecta. Fins i tot han aparegut algunes boires al matí,i a la tarda s'han format nuvolades a la serralada pirinenca que, molt localment, han deixat petits ruixats que en general han estat poc importants. La propera nit tindrem força núvols i temperatures suaus, tant o més altes que la nit passada, mentre que demà tindrem un dia de temps tranquil, amb intervals de núvols i temperatura semblant a la d'avui o una mica més alta. De cara a la setmana vinent sembla que continuaria la tònica de temps tranquil i temperatures suaus, amb un petit canvi de temps cap a dijous que podria portar alguns ruixats, sembla que poca cosa.
 
Les temperatures màximes s'han situat entre els 17 i 21ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i 7ºC, amb humitat moderada, vent fluix de sud-est i bona visibilitat, tret dels moments de boira del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   18,9ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:    6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      19,7ºC
T. Mínima:       4,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,6ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,9ºC
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     19,8ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,1ºC
T. Màxima:  6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada