diumenge, 5 d’abril del 2015

Dades 5 d'abril de 2015

El dia ha començat amb cels tapats de boira alta a bona part de les comarques interiors, i no ha estat fins a mig matí quan els cels s'han anat obrint i les boires s'han desfet quasi en la seva totalitat, quedant un migdia pràcticament serè. A primera hora de la tarda han anat apareixent intervals de núvols baixos des del mar que han anat entrant cap a l'interior,i que les properes hores tornaran a tapar el cel. De cara a demà tindrem un dia tapat a primera hora i fins i tot amb algun plugim al litoral, i de nou i tal i com ha passat avui, a mig matí es tornarà a aclarir el cel, amb migdia i tarda més assolellats. Demà la temperatura serà més freda que no pas la d'avui. De cara a la propera setmana sembla que predominarà el temps estable, però de tant en tant amb núvols baixos a l'est del país en els moments en que el vent giri a llevant,i amb temperatures en conjunt fresques. Ara com ara no es veuen canvis de temps que puguin portar pluja.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 15 i 19ºC, i les mínimes entre els -1 i 5ºC, amb inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, el vent fluix de mestral al matí i sud-est a la tarda, amb bona visibilitat tret de primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   15,9ºC
T. Mínima:     3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,9ºC
T. Mínima:    3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      17,5ºC
T. Mínima:        4,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,7ºC
T. Mínima:       2,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,9ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:      -0,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,3ºC
T. Màxima:  3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boirina,rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada