divendres, 17 d’abril del 2015

Dades 17 d'abril de 2015

El dia ha estat molt més estable que no pas ahir, i a primera hora del matí hi havia molts núvols baixos i boires degudes a la humitat provocada pels ruixats del dia anterior. Cap a mig matí les boires ja s'havien desfet, i el cel ha quedat mig ennuvolat. A partir de primera hora de la tarda s'han format nuvolades al Pirineu que han deixat alguns ruixats i tempestes, menys intenses i extenses que no pas les d'ahir. Demà tindrem de nou inestabilitat moderada, i tot i que al matí hi haurà força clarianes, de cara a la tarda els ruixats i tempestes seran freqüents al Pirineu i prepirineu, i de cara a la nit i matinada de diumenge podrien arribar a l'interior. Diumenge a la tarda es podrien repetir nous xàfecs al nord que, de cara al vespre, anirien avançant de nord a sud. Les temperatures continuaran molt suaus.

Les màximes del dia s'han situat entre els 18 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i 7ºC, amb inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat elevada sobretot al matí, el vent ha bufat de component nord-oest fluix, i la visibilitat ha estat dolenta al matí i més bona a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,1ºC
T. Mínima:    5,0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     19,6ºC
T. Mínima:       4,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,0ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     23,9ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:       3,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,0ºC
T. Màxima:  6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada