dijous, 9 d’abril del 2015

Dades 9 d'abril de 2015

El dia ha estat molt tranquil, amb cel completament serè al matí i fins mitja tarda, moment en què han aparegut bandes de núvols prims per ponent no massa importants, i que corresponen a una depressió situada al sud de la península i que a nosaltres no ens afecta. La propera nit i demà tindrem alguns núvols però sense més conseqüències, i les temperatures seran una mica més altes, desapareixent ja quasi del tot les glaçades de matinada i amb més bonança de dia. Dissabte tindrem més núvols però no s'espera pluja, mentre que diumenge es podria aproximar una mica més la depressió del sud de la península, amb força núvols i alguns ruixats al Pirineu. No sembla que hagi de ser un canvi de temps massa important.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 15 i 19ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -3ºC,amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   17,9ºC
T. Mínima:     0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,2ºC
T. Mínima:    2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      19,3ºC
T. Mínima:       -0,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,4ºC
T. Mínima:      -2,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     18,8ºC
T. Mínima:       0,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,8ºC
T. Màxima:  3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada