dimecres, 22 d’abril del 2015

Dades 22 d'abril de 2015

El dia ha començat amb molts núvols degut al pas d'una feble pertorbació de sud a nord al llarg del matí i migdia, i que s'ha allunyat molt ràpidament a la tarda amb cel serè. S'han produït alguns petits ruixats i pluges molt febles, amb quantitats normalment inferiors a 1 mm. La propera nit serà serena amb alguna boira local, i demà tindrem un dia amb matí assolellat i tarda amb nuvolades al nord del país que, puntualment, podrien deixar febles ruixats al Pirineu, mentre que la temperatura serà una mica més alta que no pas la d'avui. Divendres i dissabte tindrem dos dies tranquils, amb domini del sol i temperatures molt suaus de dia, i diumenge ens podria arribar un front atlàntic amb alguns ruixats i tempestes, i una posterior baixada de temperatures.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 18 i 22ºC, i les mínimes entre els 6 i 10ºC, amb una certa inversió tèrmica a primera hora del matí. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   19,6ºC
T. Mínima:     8,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,5ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,0ºC
T. Mínima:        8,1ºC
Precipitació:    0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    21,3ºC
T. Mínima:       5,9ºC
Precipitació:   0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,2ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:   0,1 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:    21,5ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,2ºC
T. Màxima:  9,9ºC
Precipitació: 0,1 mm
Fenòmens observats: pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada