divendres, 10 d’abril del 2015

Dades 10 d'abril de 2015

Avui hem tornat a tenir un dia força tranquil, amb alguns núvols a primera hora que fins i tot han deixat quatre gotes molt locals,i a mesura que ha anat passant el matí el cel s'ha tornat a aclarir quedant un migdia i tarda molt assolellats, tant sols amb alguns núvols prims. La propera nit i matinada tornaran a ser tranquil·les i amb temperatura una mica més alta,i demà hi haurà intervals de núvols producte d'una lleugera inestabilitat en alçada, i fins i tot podria caure algun petit ruixat a la tarda o vespre sobretot en zones de muntanya. Diumenge la situació serà semblant, amb intervals de núvols i possibilitat d'algun ruixat feble, i amb temperatures que els dos dies es mantindran molt semblants a les actuals.
 
Les màximes del dia s'han situat entre els 16 i 19ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 6ºC, de nou amb clara inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:     3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      19,0ºC
T. Mínima:       1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,7ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     18,3ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:     17,8ºC
T. Mínima:       0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,4ºC
T. Màxima:  5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada