dimarts, 7 d’abril del 2015

Dades 7 d'abril de 2015

El dia ha tornat a estar dominat pel temps estable, i a primera hora del matí eren freqüents els intervals de núvols baixos i fins i tot algunes boires locals en punts d'interior i ponent. Les boires s'han desfet molt ràpidament, però els núvols han continuat a intervals fins a migdia, i la tarda ha quedat més serena arreu, tant sols amb alguns núvols poc importants a l'est. La propera nit serà més freda, amb algunes gelades puntuals en llocs enclotats, mentre que demà de dia la temperatura serà una mica més alta que avui, amb domini del sol i tant sols alguns núvols. Per ara no hi ha canvis de temps a la vista que ens puguin portar precipitacions significatives.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 13 i 17ºC, i les mínimes entre els 0 i 5ºC,amb una certa inversió tèrmica a la matinada. El vent ha bufat amb cops moderats de l'est, la visibilitat ha estat bona, i la humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   15,0ºC
T. Mínima:     2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,3ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      15,7ºC
T. Mínima:        1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,8ºC
T. Mínima:       3,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:       1,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     15,8ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:     16,7ºC
T. Mínima:       0,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,1ºC
T. Màxima:  4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada