dimecres, 8 d’abril del 2015

Dades 8 d'abril de 2015

Avui hem tingut un dia amb cel completament serè, i en que no s'ha vist pràcticament ni un núvol. La situació està dominada per un anticicló al nord i una depressió estàtica al sud-oest de la península i que no ens afecta, i entre els dos centres d'acció ens envien un flux de vents marcat de l'est. La previsió per la propera nit indica ambient fred de nou i amb alguna glaçada en llocs enclotats, mentre que en zones elevades la temperatura serà més alta. Demà tornarà a dominar el sol, però a diferència d'avui sí que hi podria haver alguns núvols, tot i que no haurien de ser massa importants, i les màximes seran una mica més altes que no pas les d'avui. En dies posteriors podríem tenir més núvols, però ara com ara continua sense veure's cap possibilitat de canvis de temps que puguin portar pluges.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 15 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -2ºC, amb acusada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,9ºC
T. Mínima:     0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,7ºC
T. Mínima:    0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      18,6ºC
T. Mínima:       -1,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,0ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,9ºC
T. Mínima:      -1,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:      -0,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 
 
Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,3ºC
T. Màxima:  3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada