dijous, 2 d’abril de 2015

Dades 2 d'abril de 2015

Avui hem tingut un dia completament assolellat a tot el país, tant sols han aparegut bandes de núvols prims molt poc importants i que no han portat cap conseqüència. Continuem sota la influència d'una àrea d'altes pressions i de moment no hi ha canvis. La propera nit i matinada arribaran alguns núvols prims per ponent, i la temperatura no serà tant baixa com a la passada nit,mentre que demà tornarà a dominar el sol amb intervals de núvols prims i temperatura màxima una mica més alta que no pas la d'avui. Dissabte ens arriba un petit embossament d'aire fred en alçada des del nord, i la inestabilitat augmentarà sobretot a partir de migdia i la tarda amb tempestes al nord del país que aniran desplaçant-se cap a l'interior, per acabar sortint pel litoral. No plourà a tot arreu, però algun dels ruixats podria tenir una certa intensitat i caure barrejat amb calamarsa, i la temperatura serà una mica és baixa. Sembla que diumenge i dilluns tornaria a dominar el temps més estable i càlid.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes, que han baixat, s'han situat entre els 3 i -1ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,4ºC
T. Mínima:     2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:    0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      17,8ºC
T. Mínima:        1,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,8ºC
T. Mínima:       1,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,3ºC
T. Mínima:       2,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,2ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,8ºC
T. Mínima:      -1,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,5ºC
T. Màxima:  2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada