diumenge, 19 d’abril del 2015

Dades 19 d'abril de 2015

El dia ha començat amb molts núvols baixos i boires degut a la humitat de les pluges de la nit passada, que han caigut entre les 2 i 3 de la matinada amb quantitats entre els 3 i 10 mm. A partir de mig matí s'ha anat trencant el cel, i de cara a migdia ja s'ha imposat el sol. A la tarda han crescut nuvolades al Pirineu que han donat algunes tempestes locals en aquella zona, i que no han arribat a baixar cap a l'interior. La propera nit tornaran a formar-se algunes boires localitzades i la temperatura no serà massa freda, mentre que de cara a demà tindrem intervals de núvols i algun ruixat de tarda a zones de muntanya am temperatura una mica més alta que avui. Els propers dies tindrem temps en general tranquil i amb temperatures que a poc a poc aniran pujant.

Les  màximes del dia d'avui s'han situat entre els 15 i 21ºC, i les mínimes entre els 6 i 9ºC, amb humitat moderada, visibilitat més aviat dolenta al matí i bona a la tarda i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,2ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:  3,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,8ºC
T. Mínima:    6,2ºC
Precipitació: 9,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:       7,7ºC
Precipitació:    10,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,5ºC
T. Mínima:        6,9ºC
Precipitació:    2,8 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,8ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:   0,5 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:       8,5ºC
Precipitació:   2,5 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:    18,5ºC
T. Mínima:       8,2ºC
Precipitació:   9,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,4ºC
T. Màxima:  8,1ºC
Precipitació: 2,7 mm
Fenòmens observats:rosada, boirina, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada