diumenge, 26 d’abril del 2015

Dades 26 d'abril de 2015

El dia s'ha caracteritzat pels núvols, tot i algunes clarianes que hi ha hagut al llarg del dia, i per petits ruixats al matí, poc importants.  A partir de primera hora de la tarda s'han format tempestes a ponent que han anat avançant deixant quantitats no massa importants, localment moderades i amb calamarsa de forma puntual. A mitja tarda s'han obert clarianes però ja tornen a entrar noves tempestes per ponent que ens arribaran en una hora aproximadament, i que podrien tornar a deixar calamarsa i alguns ruixats forts. La possibilitat de xàfecs pot persistir tota la nit, i demà tot plegat s'anirà enretirant cap al nord amb entrada de vent de mestral i refrescada sensible. Demà podria haver-hi ruixats de neu al Pirineu i tempestes de tarda al NE, mentre que dimarts el temps ja serà molt més tranquil, amb fred de matinada però més suavitat de dia. En dies posteriors sembla que el temps podria ser tranquil i amb temperatures més altes de dia.

Les màximes del dia han baixat respecte dies enrere, amb valors d'entre 18 i 22ºC, i mínimes entre els 9 i 11ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat regular i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   18,5ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació: 4,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:   10,1ºC
Precipitació: 5,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,4ºC
T. Mínima:       9,1ºC
Precipitació:  12,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:       9,6ºC
Precipitació:   7,7 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    21,5ºC
T. Mínima:      9,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,1ºC
T. Mínima:     10,2ºC
Precipitació:   3,1 mm

Torà (Segarra) 
 
T. Màxima:      20,6ºC
T. Mínima:        9,5ºC
Precipitació:    3,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,7ºC
T. Màxima: 11,4ºC
Precipitació: 6,6 mm
Fenòmens observats: boirina i rosada de matinada, xàfec i tempesta amb calamarsa a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada