diumenge, 19 d’abril del 2015

Fotografies de la setmana (13 al 19 d'abril de 2015)

Dilluns 13 d'abril: la setmana arrancava amb un temps càlid i assolellat, pràcticament sense ni un sol núvol. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimarts 14 d'abril: va continuar el temps molt tranquil i amb domini del sol i la bona visibilitat. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:
Dimecres 15 d'abril: dia força tapat sobretot a la tarda amb molts núvols alts i mitjos per l'acostament d'una bossa d'aire fred per ponent:
Dijous 16 d'abril: el temps va ser molt inestable, amb pluges febles al matí i tempestes a primera hora de la tarda amb calamarsa, molt irregulars. Imatge a mitja tarda tot just acabada la tempesta a Calaf:
Divendres 17 d'abril: dia de temps més estable però amb algunes nuvolades a la tarda, menys importants. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 18 d'abril: la inestabilitat va augmentar a la tarda amb més núvols i ruixats a ponent i Pirineu de Lleida que a la nit es van estendre a la resta. Imatge a mitja tarda:
Diumenge 19 d'abril: dia amb boires i núvols baixos al matí i més sol a la tarda, tot i alguns intervals de núvols com els que es veien a mitja tarda cap a l'est i el nord:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada