divendres, 3 d’abril del 2015

Dades 3 d'abril de 2015

El dia ha estat ben tranquil, però el cel ha estat dominat per bandes de núvols prims que,sobretot a partir de la tarda, han enteranyinat el cel però sense conseqüències. Demà ens afectarà de forma indirecta un petit embossament d'aire fred en alçada, que portarà força núvols ja des de bon matí i ruixats febles sobretot al nord del país,per bé que també podrien arribar fins al litoral. A partir de migdia es formaran nous ruixats i tempestes que avançaran de nord a sud afectant sobretot al nord-est del país, per bé que podrien arribar encara que afeblits, cap a la nostra zona, i demà les temperatures seran més baixes. Diumenge tornarà el temps estable, amb més sol i temperatures que tornaran a pujar una mica. I de cara a la setmana vinent sembla que el temps seria estable, i amb temperatures més aviat fresques.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 17 i 20ºC, i les mínimes entre els 1 i 7ºC, amb marcada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat molt fluix de garbí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   18,0ºC
T. Mínima:     3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,9ºC
T. Mínima:    4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      19,5ºC
T. Mínima:        1,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,2ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       1,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     19,1ºC
T. Mínima:       3,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,9ºC
T. Màxima:  6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada