diumenge, 9 de març del 2014

Fotografies de la setmana (3 al 9 de març de 2014)


Dilluns 3 de març: el dia va ser una mica insegur a la meitat est del país, amb creixement de nuvolades que a la tarda van deixar alguns ruixats:
Dimarts 4 de març: l'entrada del vent de mestral amb força va portar cels serens i molt bona visibilitat. Imatge de la plana del Bages als vols de migdia:
Dimecres 5 de març: va continuar el temps ventós, tot i que menys que el dia anterior, i la visibilitat molt bona. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Dijous 6 de febrer: imatge a mitja tarda del Molí de la Roda. S'aprecien els camps de cereals ben verds i la vegetació arbòria encara ben aturada:
Divendres 7 de març: el temps s'ha anat estabilitzant i a poc a poc ha dominat el sol de forma plena. Imatge de Calaf a mitja tarda:
 Dissabte 8 de març: ahir va continuar el temps molt estable, i cel serè sense ni un núvol. Imatge dels plans de Conill a primera hora de la tarda:
 Diumenge 9 de març: el dia ha començat amb un cel de nou ben serè i amb bona visibilitat. Imatge de Calaf mirant cap a l'est a primera hora del matí:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada