dimarts, 11 de març del 2014

Dades 11 de març de 2014

Avui hem tingut un dia força més ennuvolat que els dies enrere, però han estat tot núvols alts i mitjos que no porten precipitacions. Ens afecta de forma indirecta un embossament d'aire fred que es situa a la mediterrània, i que demà ens portarà de nou temps una mica variable però sense pluges, a l'igual que ha passat avui. De cara a la segona part de la setmana el temps s'estabilitzaria més, amb l'anticicló que ens afectaria ben bé de ple. Ara per ara els canvis que s'insinuava per la propera setmana no estan gens clars, i caldrà esperar més dies per veure cap a on evoluciona tot plegat.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 15 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 5ºC, i un dia més amb marcada inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de gregal (nord-est), la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat bona al matí i més dolenta a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,9ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   16,1ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   16,8ºC
T. Mínima:     1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    14,8ºC
T. Mínima:     4,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  17,6ºC
T. Mínima:     0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  17,1ºC
T. Mínima:    3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   15,8ºC
T. Mínima:     5,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada