dimecres, 12 de març del 2014

Dades 12 de març de 2014

Avui hem tingut un altre dia ben estable i amb domini del sol, per bé que hi ha hagut alguns núvols baixos a l'est del país que no han portat conseqüències, i molt més sol a ponent i Pirineu. Demà tindrem un dia força semblant, amb més núvols a l'est i al sud, on no es descarta alguna precipitació molt feble. De cara al cap de setmana i inicis de la setmana vinent el temps serà de nou totalment anticiclònic amb sol, molta suavitat de dia en les temperatures i matins freds amb inversions tèrmiques notables. De moment no es veuen canvis de temps ni a curt ni mig termini.
 
Les temperatures màximes han baixat una mica, amb valors entre els 12 i 16ºC, i mínimes entre els 5 i -1ºC. El vent ha bufat fluix a moderat del nord-est, la humitat ha estat baixa i la visibilitat era regular a primera hora, amb calitja, millorant de cara a migdia i tarda a bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,0ºC
T. Mínima:     2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   15,2ºC
T. Mínima:      2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   15,0ºC
T. Mínima:     1,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    11,7ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  15,9ºC
T. Mínima:    -0,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  14,5ºC
T. Mínima:    3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   13,3ºC
T. Mínima:     6,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada