divendres, 28 de març del 2014

Dades 28 de març de 2014

Avui hem tingut un dia variable al matí i fins i tot amb clarianes, mentre que a la tarda hem tingut un cel més tapat, degut a l'aproximació d'una pertorbació pel sud. La propera nit es taparà del tot i la temperatura no serà tant freda, mentre que demà tindrem un dia en conjunt ennuvolat, tot i que amb alguna clariana, i no es descarten quatre gotes al sud. Diumenge la inestabilitat augmenta una mica i les pluges es podrien estendre més, tot i que no s'esperen quantitats gaire importants. La temperatura serà més suau que en dies enrere i el vent de llevant bufarà amb ganes.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 12 i 17ºC, una mica més altes que no pas les d'ahir, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i -2ºC, amb vent fluix de llevant, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,3ºC
T. Mínima:    -0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   14,3ºC
T. Mínima:     0,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   15,3ºC
T. Mínima:    -0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    12,6ºC
T. Mínima:      1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  16,6ºC
T. Mínima:   -1,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  14,9ºC
T. Mínima:    1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   13,4ºC
T. Mínima:     2,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada