dijous, 13 de març del 2014

Dades 13 de març de 2014

El dia ha estat molt tranquil i amb domini del sol, tot i que amb alguns núvols baixos cap a l'est i que no han arribat a tapar el cel. La propera nit serà estable i moderadament freda amb alguna boira local, i demà tindrem un dia similar, amb més sol i temperatura una mica més alta de dia. El cap de setmana no es preveu canvis, i continuarà l'estabilitat ben marcada amb temperatures molt suaus de dia, una mica fredes de nit amb inversions tèrmiques. La setmana vinent continuaria el temps estable, ben bé fins finals de setmana, amb temperatura ben suau i amb domini complet del sol.
 
La temperatura màxima s'ha situat entre els 12 i 17ºC i la mínima entre els 3 i -1ºC, amb moderada inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de l'est, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

Dades no disponibles

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   14,9ºC
T. Mínima:      1,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   15,8ºC
T. Mínima:    -0,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:     3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  16,5ºC
T. Mínima:    0,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  15,5ºC
T. Mínima:    1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   14,5ºC
T. Mínima:     3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada