dimarts, 18 de març del 2014

Dades 18 de març de 2014

Avui hem tornat a tenir un dia molt tranquil i amb sol que dominava a primera hora, però a partir de migdia han aparegut núvols prims degut a l'acostament d'un petit front que ens afectarà aquesta nit i que tant sols portarà algun feble ruixat al Pirineu, allunyant-se molt ràpidament a la matinada. Demà tindrem de nou temps estable, amb temperatura suau però una mica més baixa, i aquesta estabilitat durarà fins divendres. A partir de dissabte ens arriba un front que podria ser actiu i portar-nos pluges, amb important refrescada posterior.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 20 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 4 i 13ºC, amb inversions tèrmiques molt potents. La visibilitat ha estat bona, la humitat ha estat baixa, i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,1ºC
T. Mínima:     7,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   22,0ºC
T. Mínima:      8,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   24,1ºC
T. Mínima:     4,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    20,2ºC
T. Mínima:     13,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  22,9ºC
T. Mínima:     1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  21,3ºC
T. Mínima:    9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   21,7ºC
T. Mínima:     5,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada