dilluns, 10 de març del 2014

Dades 10 de març de 2014

La jornada d'avui ha estat força semblant a la d'ahir, i tant sols com a petita diferència han aparegut algunes bandes de núvols alts poc importants, sempre amb domini majoritari del sol. De cara a demà el dia serà una mica més ennuvolat, i no es descarta alguna gota a l'est del país, a l'igual  que dimecres, i amb temperatures més baixes sobretot les màximes. De cara a dijous i dies posteriors, l'anticicló ens abraçaria de nou amb estabilitat absoluta. Potser de cara a mitjans de la setmana vinent el temps es faci més insegur i amb temperatures clarament més baixes.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i -2ºC, amb inversió tèrmica forta de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:     2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   16,7ºC
T. Mínima:      3,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   16,3ºC
T. Mínima:    -0,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    14,0ºC
T. Mínima:     4,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  19,2ºC
T. Mínima:    -1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  15,7ºC
T. Mínima:    1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   15,1ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada