diumenge, 30 de març del 2014

Dades 30 de març de 2014

Avui hem tingut un dia ben tapat i amb pluja que ha caigut sobretot entre mig matí i mitja tarda, i que ha deixat quantitats entre febles i moderades a la nostra zona, sempre més importants a l'est i menys cap al nord-oest. Aquest vespre encara pot ploure una mica i demà s'obriran clarianes, amb temperatures suaus i vents ja més fluixos que en dies enrere. Dimarts tindrem un dia de treva, amb sol i temperatures suaus mentre que entre dimecres i dijous ens afectaria una nova pertorbació amb pluges febles a moderades. Divendres tot plegat s'allunyaria i el cap de setmana sembla que serà molt estable, amb sol i temperatures suaus.

Les temperatures màximes d'avui han baixat força respecte dies enrere, amb valors entre els 9 i 12ºC en general, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 6 i 10ºC, amb vent fluix a moderat de llevant, humitat alta i visibilitat més aviat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  9,6ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació:  16,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   10,2ºC
T. Mínima:     6,6ºC
Precipitació:  4,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   10,4ºC
T. Mínima:     8,7ºC
Precipitació:  7,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    9,0ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:  7,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  12,4ºC
T. Mínima:    10,3ºC
Precipitació:  14,3 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  11,5ºC
T. Mínima:    9,7ºC
Precipitació: 2,1 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   9,4ºC
T. Mínima:    8,4ºC
Precipitació:  11,2 mm
Fenòmens observats:  boirina, pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada