dijous, 20 de març del 2014

Dades 20 de març de 2014

Avui hem tingut de nou un dia dominat pels intervals de núvols prims, més abundants que no pas els d'ahir i amb alguns núvols baixos, més freqüents al migdia i a la tarda, tot plegat sense més conseqüències. Estem afectats per una petita bossa freda en alçada que provoca una lleugera inestabilitat que es tradueix en intervals de núvols i ruixats al Pirineu puntuals. Demà el dia serà també insegur, amb augment més clar dels núvols a darrera hora, mentre que dissabte tindrem un dia més insegur amb molts núvols i ruixats febles, mentre que les pluges que s'esperaven pel diumenge sembla que finalment no es produiran, i tindrem un dia insegur, fred i ventós però sense pluja. De cara a la setmana vinent el temps seguirà força insegur i fresc o fred.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 15 i 20ºC, lleugerament més altes que les d'ahir, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i 7ºC, amb forta inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix de direcció variable, la humitat ha estat elevada i la visibilitat més aviat dolenta, sobretot a primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,5ºC
T. Mínima:     5,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   18,9ºC
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   19,8ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    15,3ºC
T. Mínima:      6,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:     2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  18,1ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   17,0ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada