divendres, 21 de març del 2014

Dades 21 de març de 2014

El dia s'ha caracteritzat per un cel força ennuvolat, fins i tot amb boires baixes a primera hora del matí, i amb algunes clarianes al llarg del dia, no s'ha produït precipitacions fora de la serralada pirinenca. Aquesta nit ens arriba un front fred que demà ens portarà cel ennuvolat i pluges febles sobretot al matí i fins a migdia, aclarint de cara a la tarda amb entrada del vent de mestral amb força i baixada clara de temperatures. Diumenge tindrem més sol, amb vent fort de mestral i fred de ple hivern i neu al Pirineu. De cara a la propera setmana sembla que hi haurà temps variable i fred, típic de la primavera.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 16 i 19ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 6ºC, amb humitat elevada, visibilitat més aviat dolenta i vent fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,4ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   16,9ºC
T. Mínima:     5,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    16,0ºC
T. Mínima:      5,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  18,4ºC
T. Mínima:     2,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  17,7ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   16,8ºC
T. Mínima:     4,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada