dimarts, 25 de març del 2014

Dades 25 de març de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps força variable, més assolellat al matí, tapat a migdia i més clar al final de la tarda, amb el pas d'un front poc actiu que ha portat alguns ruixats als extrems nord i sud del país i nevades al Pirineu, i que a hores d'ara ja es comença a allunyar a gran velocitat cap al mar. Aquesta propera nit el cel s'aclarirà més i demà tindrem un dia fred i ventós, encara que no bufarà tant fort com avui. Dijous i divendres el temps serà una mica més tranquil  a l'espera de si finalment en cap de setmana ens afecta una pertorbació amb vent de llevant i possibles pluges. La temperatura seguirà més aviat freda els propers dies.

Les temperatures d'avui han baixat pel que fa a les màximes, amb valors entre els 10 i 15ºC, i mínimes entre els 2 i 6ºC, amb vent moderat a fort de mestral, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,7ºC
T. Mínima:    2,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   13,0ºC
T. Mínima:     1,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   12,5ºC
T. Mínima:     2,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    9,7ºC
T. Mínima:     2,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  15,2ºC
T. Mínima:    5,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  11,1ºC
T. Mínima:    3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   10,6ºC
T. Mínima:     2,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada