dissabte, 22 de març del 2014

Dades 22 de març de 2014

Avui hem tingut un dia ben insegur, amb un matí molt ennuvolat i amb pluges febles, clarianes a migdia i nous ruixats a primera hora de la tarda que han estat puntualment amb tempesta i molt irregulars, i que no han caigut a tot arreu. El vespre s'anirà estabilitzant i a la nit entrarà el vent de mestral que allunyarà les nuvolades i farà baixar la temperatura. Demà tindrem un dia força més fred, amb vent, sol amb alguns núvols i molt bona visibilitat. Nevades al Pirineu, sobretot al seu vessant nord. De cara a la setmana vinent seguirà el temps revoltat i fred, amb possibilitats de que la inestabilitat augmenti notablement a finals de la propera setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 13 i els 19ºC, mentre que les mínimes han estat entre els 6 i 10ºC, amb vent fluix de ponent a partir de mig matí, humitat alta a primera hora i més baixa a migdia i tarda, i visibilitat bona a partir de migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació:  4,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   13,3ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació:  8,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   14,8ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació:  3,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    14,2ºC
T. Mínima:      7,5ºC
Precipitació:  1,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  19,1ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació:  1,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  15,9ºC
T. Mínima:    8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   14,6ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació:  0,2 mm
Fenòmens observats:  boirina, rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada