divendres, 7 de març del 2014

Dades 7 de març de 2014

Avui hem tingut un dia de nou ben estable, amb domini del sol i en que no s'ha vist ni un sol núvol en tot el dia, fet no gaire habitual. Estem sota la influència d'un anticicló situat damunt el continent europeu i que ens afecta de forma plena, amb estabilitat absoluta. El proper cap de setmana no hi haurà canvis, i tindrem domini del sol, alguna boira matinal i intervals de núvols baixos a l'est del país, ja que el vent tendeix a bufar de llevant suau. La propera setmana sembla que seguirà la tendència, amb temps molt estable, núvols a l'est del país i temperatures suaus de dia i una mica baixes de nit, amb inversió tèrmica molt marcada i amplitud tèrmica destacable.
 
Les temperatures màximes s'han ubicat entre els 13 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 4 i -2ºC, amb forta inversió tèrmica a la matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat ha estat moderada, i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,7ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   16,3ºC
T. Mínima:      0,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   16,3ºC
T. Mínima:     -0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    13,2ºC
T. Mínima:     4,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  18,5ºC
T. Mínima:    -2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  15,5ºC
T. Mínima:    0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   14,6ºC
T. Mínima:     4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada