dissabte, 29 de març del 2014

Dades 29 de març de 2014

El dia d'avui ha estat més insegur que no pas dies enrere, ja amb cel força tapat tot i que amb ressol, i amb algunes gotes poc importants cap al sud. La pertorbació a poc a poc es va acostant, i demà ens afectarà d'una forma més directa, amb cel força tapat i pluges febles, localment moderades i amb vent de llevant no tant fort com avui. Dilluns a primera hora encara continuaria el temps inestable aclarint cap a la tarda, amb pausa en la inestabilitat el dimarts. Entre dimecres i dijous ens creuaria una altra pertorbació amb algunes pluges i temperatures de moment suaus. 

Les temperatures màximes han baixat lleugerament respecte a ahir, amb valors entre els 12 i 17ºC, mentre que les mínimes han pujat, amb valors entre els 2 i 8ºC. El vent ha bufat moderat a fort de llevant, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona al matí i regular a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,4ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   13,6ºC
T. Mínima:     2,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   13,6ºC
T. Mínima:     4,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    12,0ºC
T. Mínima:      5,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  17,0ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  15,3ºC
T. Mínima:    7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   13,3ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada