diumenge, 16 de març del 2014

Fotografies de la setmana (10 al 16 de març de 2014)

Dilluns 10 de març: el dia va ser molt tranquil, amb domini del sol i alguns intervals de núvols prims més aviat decoratius. Imatge als volts de migdia al Vallès:
Dimarts 11 de març: a grans trets el dia va ser estable, però la presència d'un embossament d'aire fred damunt del mar va portar intervals de núvols alts i mitjos que no van deixar precipitacions enlloc. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dimecres 12 de març: va continuar l'estabilitat amb sol i alguns núvols, menys que en el dia anterior. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dijous 13 de març: la jornada es va caracteritzar per domini del sol, però amb alguns núvols baixos cap a l'est, com aquests que es veien a mitja tarda a Calaf:
Divendres 14 de març: jornada caracteritzada pels intervals de núvols prims, més abundants al matí i més escassos a la tarda, amb més clarianes:
Dissabte 15 de març: el dia va ser ben serè fins a migdia, i a la tarda van arribar núvols prims des del nord acompanyant a un front fred poc actiu. Imatge de Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 16 de març: el matí ha començat amb cel més aviat serè, amb alguns núvols prims i amb una mica de boirina provocada per l'estabilitat en el temps:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada