dijous, 6 de març del 2014

Dades 6 de març de 2014

El dia d'avui ha estat pràcticament clavat al d'ahir, amb boires a nombrosos punts a primera hora, i a partir de mig matí el temps ha quedat ben serè, tant sols amb alguns núvols decoratius durant la tarda. Continuem sota l'efecte d'un potent anticicló que es situa al centre del continent, amb boires matinals, sol i bancs de núvols baixos a l'est del país i molta tranquil·litat. Els propers dies seguirem amb aquesta tònica, i temperatures molt suaus de dia. Ara per ara no es veuen canvis, i sembla que bona part de la setmana vinent pel cap baix seguirem amb la mateixa llei de temps.
 
Les temperatures màximes s'han mogut entre els 12 i 15ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i 4ºC, amb una certa inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix del sud-est, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona, tret de primera hora del matí que era més aviat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,8ºC
T. Mínima:     3,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   15,4ºC
T. Mínima:      0,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   15,3ºC
T. Mínima:     1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    12,5ºC
T. Mínima:     3,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  15,3ºC
T. Mínima:     0,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  15,3ºC
T. Mínima:    3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   13,4ºC
T. Mínima:     3,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada