diumenge, 30 de març del 2014

Fotografies de la setmana (24 al 30 de març de 2014)

Dilluns 24 de març: a la tarda ens va arribar un petit front atlàntic que ens va portar pluges no massa importants, bàsicament a les comarques de ponent. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimarts 25 de març: durant el dia varem tenir força intervals de núvols degut al pas d'una pertorbació que a la tarda es va allunyar:
Dimecres 26 de març: dia variable i molt ventós, amb creixement de nuvolades que a la tarda van deixar alguns ruixats molt locals i fins i tot amb tempesta de cara al vespre:
Dijous 27 de març: el temps aquell dia va ser molt estable i assolellat, tot i que amb vent moderat a fort que mantenia una molt bona visibilitat. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 28 de març: durant el matí el temps va ser assolellat, tot i que van anar apareixent núvols pel sud degut al ir dels vents a llevant, tal i com es veu en aquesta imatge des d'Aguilar de Segarra mirant a Calaf a mig matí:
Dissabte 29 de març: el dia d'ahir va ser molt tapat de núvols alts i mitjos que entraven des del sud impulsats per una pertorbació situada al sud de la península, i que no ens van portar pluja. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 30 de març: el dia d'avui està essent tapat i amb pluja a estones moderada. Imatge de Calaf als volts del migdia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada