dimecres, 19 de març del 2014

Dades 19 de març de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat per la presència d'intervals de núvols alts i mitjos força freqüents, sobretot al migdia i a la tarda, però sense més conseqüències.Ens afecta una pertorbació no massa activa de forma feble, i demà seguirem si fa no fa igual, amb sol, algunes bandes de núvols prims i temperatures ja no tant altes com en dies enrere. De cara a dissabte ens arribarà un front més actiu al vespre i nit amb pluges que serien generals i durarien fins ben entrat el diumenge, amb obertura de clarianes i posterior i clara baixada de temperatures, amb ambient hivernal i neu a cotes no massa altes. La setmana vinent tindríem temps fresc i força insegur.

Les temperatures màximes han baixat clarament respecte dies enrere, i s'han donat valors entre els 12 i 19ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 3 i 5ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i visibilitat dolenta a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,8ºC
T. Mínima:     4,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   17,1ºC
T. Mínima:      3,2ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   18,1ºC
T. Mínima:     5,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    12,7ºC
T. Mínima:      3,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  18,7ºC
T. Mínima:     4,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  14,8ºC
T. Mínima:    5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   14,3ºC
T. Mínima:     4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  boirina, rosada, parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada