dilluns, 31 de març del 2014

Dades 31 de març de 2014

El dia ha començat tapat i encara amb pluges febles i molt més puntuals que no pas les d'ahir, i ja a partir de mig matí els núvols s'han anat trencant, quedant un migdia i tarda assolellats tot i que amb intervals de núvols. La propera nit tindrem núvols i clarianes, amb temperatura mínima una mica més freda que les anteriors nits, i de cara a demà seguirà el temps tranquil tot i que amb núvols i clarianes. Dimecres s'acostarà una pertorbació pel sud amb augment dels núvols i algunes pluges a darrera hora des del sud, mentre que dijous tindrem un dia més inestable i plujós, i serà a partir de divendres i el cap de setmana quan ens afectarà un anticicló amb temps estable i temperatura molt suau sobretot de dia.

Les temperatures màximes han pujat, amb valors entre els 15 i 20ºC i mínimes entre els 7 i 10ºC. El vent ha bufat fluix de S-SE, la humitat ha estat elevada i la visibilitat ha estat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,9ºC
T. Mínima:    7,7ºC
Precipitació:  0,7 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   16,7ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació:  1,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   16,4ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació:  1,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   15,7ºC
T. Mínima:     7,5ºC
Precipitació:  0,6 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  19,4ºC
T. Mínima:    10,1ºC
Precipitació:  0,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  18,4ºC
T. Mínima:    9,2ºC
Precipitació: 0,9 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   16,6ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació:  0,2 mm
Fenòmens observats:  boirina, pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada