dissabte, 8 de març del 2014

Dades 8 de març de 2014

El dia d'avui ha estat pràcticament calcat al d'ahir, per tant un cel totalment serè i pràcticament no s'ha vist ni un núvol en tot el dia. Seguim sota el domini d'un potent anticicló que afecta pràcticament a tot el continent, i que segons la previsió no sembla que s'hagi de moure gaire els propers dies. Per tant, de cara a demà tot seguirà igual, amb cel serè i temps molt tranquil, tot i que a diferència d'avui, demà el vent serà de llevant i això podria provocar l'aparició de bancs de núvols baixos al litoral, sense precipitacions. De cara a la setmana vinent, almenys fins a mitjans de setmana, no sembla que hi hagi d'haver canvis, i tant sols podria haver-hi núvols baixos a l'est del país, amb temperatures força suaus.

Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat més que en dies enrere, i s'han assolit valors entre els 17 i 20ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els -2 i els 7ºC, i amb fortes inversions tèrmiques de matinada. El vent ha bufat fluix de direcció variable, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat era bona a primera hora del matí, i regular durant el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,1ºC
T. Mínima:     2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   18,5ºC
T. Mínima:      2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   19,0ºC
T. Mínima:     -0,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    17,2ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  19,6ºC
T. Mínima:    -1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:    2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   17,8ºC
T. Mínima:     5,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada