diumenge, 23 de març del 2014

Dades 23 de març de 2014

El dia ha estat majoritàriament serè, però a migdia han crescut nuvolades a la zona del Prepirineu i que han anat viatjant de nord a sud, deixant ruixats febles al seu pas. A la nostra zona han caigut un parell de ruixats, el primer de neu (s'han vist a voleiar flocs a Calaf) i el segon de neu granulada, també molt poc important. A mitja tarda s'han allunyat els núvols i el vespre i nit seran serens, amb vent més fluix i temperatura que serà freda, amb gelades suaus de matinada. Demà el cel es taparà ja que ens arriba un nou front a la tarda-vespre amb pluges febles, vent i ambient fred. Nous fronts ens afectarien durant bona part de la setmana, i de moment es manté la possibilitat d'una inestabilització notable a finals de setmana.

Les temperatures avui han baixat clarament respecte a dies enrere, i les màximes s'han mogut entre els  9 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i -2ºC, amb vent moderat de mestral, humitat baixa i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,9ºC
T. Mínima:    -0,2ºC
Precipitació:  0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   11,0ºC
T. Mínima:    -2,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   13,6ºC
T. Mínima:     0,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    9,1ºC
T. Mínima:     0,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  13,7ºC
T. Mínima:     3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  12,1ºC
T. Mínima:    1,7ºC
Precipitació: 0,3 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   10,4ºC
T. Mínima:     0,7ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats:  rosada, neu granulada, neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada