dimecres, 26 de març del 2014

Dades 26 de març de 2014

Avui hem tingut un dia molt variable, amb boires freqüents a primera hora, intervals de núvols al matí, més freqüents a la tarda amb algun petit ruixat dispers, i més clarianes a darrera hora de la tarda. Durant el dia ens ha afectat de forma molt indirecta una pertorbació mediterrània que ja s'ha anat allunyant, i la propera nit serà tranquil·la, força freda i amb algunes boires locals. De cara a demà el dia serà més estable, amb domini del sol i temperatures més altes, mentre que divendres s'anirà tapant de sud a nord per l'acostament d'una pertorbació que ens afectarà el cap de setmana amb vent de llevant, cels molt tapats i pluges que encara no està gens clar com ens afectaran. La temperatura pujarà una mica però l'ambient seguirà fred.

Les temperatures màximes del dia han pujat lleugerament respecte a les d'ahir, i s'han donat valors entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes han baixat amb valors entre els 2 i -3ºC. El vent ha bufat fluix a moderat de mestral, la humitat ha estat moderada a primera hora, i la visibilitat ha estat bona sobretot a partir de mig matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,6ºC
T. Mínima:    -0,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   13,4ºC
T. Mínima:    -2,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   13,3ºC
T. Mínima:    -1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    11,4ºC
T. Mínima:     -0,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  15,6ºC
T. Mínima:    2,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  13,8ºC
T. Mínima:    1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   12,2ºC
T. Mínima:    -0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada