dissabte, 15 de març del 2014

Dades 15 de març de 2014

El dia ha començat amb cel ben serè arreu del país, però a partir de migdia han aparegut bandes de núvols prims entrant des del nord, i és que s'acosta una cua de front fred que ens creuarà durant la nit provocant cels més tapats però sense precipitacions, i allunyant-se de cara a demà, amb cel de nou serè, temperatures fresques i vent de mestral moderat. La propera setmana tindrem domini de l'anticicló amb temperatures molt suaus sobretot a començaments de setmana, i potser a finals de setmana el temps comenci a canviar, amb baixada de temperatures i temps més revoltat.

Les temperatures màximes s'han enfilat a valors d'entre 15 i 20ºC, mentre que les mínimes han donat valors d'entre 0 i 5ºC, de nou amb marcada inversió tèrmica a la matinada. El vent ha bufat fluix amb cops moderats de mestral, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  16,8ºC
T. Mínima:     3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   18,0ºC
T. Mínima:      4,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   18,0ºC
T. Mínima:     2,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    15,5ºC
T. Mínima:     5,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  20,1ºC
T. Mínima:    -0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  18,1ºC
T. Mínima:    3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   16,1ºC
T. Mínima:     3,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada