diumenge, 9 de març del 2014

Dades 9 de març de 2014

Avui hem tornat a tenir un dia de temps molt estable, pràcticament calcat al d'ahir i amb domini del sol arreu, de nou pràcticament no s'ha vist ni un núvol. La situació general és la mateixa de dies enrere, amb un anticicló molt potent que ens domina de forma plena. Demà seguirà l'estabilitat, però el vent gira a llevant, per la qual cosa els núvols baixos a la costa seran més presents. Aquesta tendència es mantindrà bona part de la setmana, amb estabilitat a grans trets, però amb més núvols a l'est, i temperatura que no serà tant alta de dia. No es preveuen canvis significatius de temps almenys fins a finals de setmana.

Les temperatures màximes han baixat una mica i s'han mogut entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els -2 i 5ºC, amb inversió tèrmica molt marcada a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:     2,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:      3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:     0,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    14,2ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  18,5ºC
T. Mínima:    -1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  16,9ºC
T. Mínima:    3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   16,3ºC
T. Mínima:     6,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada