dilluns, 24 de març del 2014

Dades 24 de març de 2014

Avui hem tingut un dia molt variable, amb sol a primera hora que a poc a poc s'ha anat tapant de núvols alts i mitjos, quedant ja ben tapat a  primera hora de la tarda. A partir de mitja tarda el front ens ha deixat pluges molt febles i que encara continuen a hores d'ara, amb tendència a desaparéixer de cara a la nit i demà. Demà el dia començarà serè però de nou es taparà i de cara al vespre podria tornar a ploure feblement, amb vent destacable de mestral i ambient més aviat fred. Els propers dies continuarà l'ambient fred i variable, amb possibles canvis de temps més importants a finals de setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i els -4ºC. La humitat ha estat més aviat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix a moderat entre ponent i mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,9ºC
T. Mínima:    -0,2ºC
Precipitació:  0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   11,1ºC
T. Mínima:    -3,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   13,1ºC
T. Mínima:    -0.7ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:   10,8ºC
T. Mínima:    -1,2ºC
Precipitació:  0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  15,9ºC
T. Mínima:    -1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  12,5ºC
T. Mínima:    0,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   11,2ºC
T. Mínima:    -2,1ºC
Precipitació:   0,3 mm
Fenòmens observats:  gelada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada