diumenge, 23 de març del 2014

Fotografies de la setmana (17 al 23 de març de 2014)

Dilluns 17 de març: l'ametller es troba ja en plena floració. Imatge a presa a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 18 de març: la situació va ser semblant a la de dies enrere, amb domini de l'estabilitat i sol amb bandes de núvols prims poc importants. Imatge a mitja tarda:
Dimecres 19 de març: a grans trets no hi va haver canvis, i va continuar el temps tranquil amb domini del sol i amb núvols prims com ara aquests que es veien a mitja tarda a Calaf:
Dijous 20 de març: el dia va tornar a ser estable, però amb força núvols prims i fins i tot núvols baixos degut a la humitat molt elevada que hi havia:
Divendres 21 de març: de nou un dia mig ennuvolat, amb intervals de núvols freqüents, molt mala visibilitat i humitat elevada. Imatge a mitja tarda:
Dissabte 22 de març: ahir el temps va canviar de forma notable, i es van produir pluges febles al matí, i algunes tempestes molt locals a primera hora de la tarda. Imatge als plans de Conill mirant cap al nord:
Diumenge 23 de març: a diferència d'ahir, avui tenim un dia ben assolellat i amb molt bona visibilitat degut al vent de mestral que bufa amb força. Imatge a primera hora del matí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada