dijous, 27 de març del 2014

Dades 27 de març de 2014

El dia d'avui ja ha estat molt estable arreu del país, amb algunes boires locals a primera hora i creixement de nuvolades a migdia però que ja pràcticament no ens han portat pluja. Aquesta nit i demà a primera hora seguirà tot igual, i de cara a demà comença a canviar el temps, amb el gir dels vents a llevant i augment dels núvols i de la humitat, sobretot a partir de la tarda i del vespre. El cap de setmana es presenta força tapat i humit però amb poca pluja, ja que el gruix de la inestabilitat afectarà més cap al sud. Sembla que la setmana vinent seguiria el temps revoltat i fresc.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i -2ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, humitat baixa i bona visibilitat tret de primera hora en que era dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,7ºC
T. Mínima:    -1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   12,7ºC
T. Mínima:    -0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   13,2ºC
T. Mínima:    -1,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    10,6ºC
T. Mínima:     -0,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  15,0ºC
T. Mínima:    2,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  12,9ºC
T. Mínima:    0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   11,7ºC
T. Mínima:     -1,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenòmens observats:  rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada