diumenge, 2 de març del 2014

Dades 2 de març de 2014

El dia ha començat amb boires extenses a molts punts de l'interior, però com és habitual en aquesta època, les boires s'han anat desfent molt ràpidament abans de mig matí, quedant un cel força serè. De cara a la tarda s'ha tapat completament per l'arribada d'un front atlàntic que ens afectarà a la nit i matinada amb cels tapats però difícilment amb pluja, com a molt podrien caure quatre gotes. Demà tindrem un dia variable, amb núvols i clarianes i ruixats al nord-est, apart de les nevades que cauran al Pirineu i que poden ser quantioses. La temperatura serà més baixa i el vent de mestral bufarà fort, mentre que dimarts seguiria una situació semblant. A partir de dimecres el temps s'estabilitza amb temperatures en progressiu augment.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i -3ºC, amb vent fluix de mestral, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,4ºC
T. Mínima:    1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima:   11,1ºC
T. Mínima:    -2,2ºC
Precipitació:  0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima:   13,5ºC
T. Mínima:    -2,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima:    11,4ºC
T. Mínima:     1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima:  16,4ºC
T. Mínima:     5,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima:  13,4ºC
T. Mínima:     3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima:   11,6ºC
T. Mínima:     2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:  boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada