diumenge, 13 de desembre del 2015

Fotografies de la setmana (7 al 13 de desembre de 2015)

Dilluns 7 de desembre:  el matí va ser emboirat i amb mala visibilitat, mentre que a la tarda es van trencar els núvols amb algunes tímides clarianes:
Dimarts 8 de desembre:  a l'igual que en el dia anterior, el matí va ser ennuvolat i a la tarda es va aclarir el cel. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 9 de desembre:  a primera hora del dia dominava el sol, però a partir de llavors es va posar la boira,a estones més espessa i a estones més aixecada. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 10 de desembre:  dia completament assolellat amb alguns núvols prims poc importants i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 11 de desembre:  nova jornada amb temps molt estable i domini del sol amb bona visibilitat i vent fluix. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 12 de desembre:  el dia va tornar a ser molt tranquil, amb boires de nit i sol durant el dia amb bandes de núvols prims. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Diumenge 13 de desembre:  la jornada d'avui ha estat dominada per la boira, que ha estat persistent durant tot el dia. Imatge a primera hora del dia quan semblava que sortiria el sol, fet que finalment no ha acabat passant:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada