dilluns, 7 de desembre del 2015

Dades 7 de desembre de 2015

Avui hem tingut un dia dominat pels núvols i les boires a primera hora, amb alguna clariana esporàdica a la tarda i en que fins i tot ha arribat a plovisquejar lleugerament cap a migdia, molt poca cosa tot plegat. Seguim sota un anticicló però amb la influència d'un petit embossament d'aire fred en alçada que es va allunyant cap a Itàlia però que encara provoca aquesta nuvolositat, juntament amb l'entrada d'una massa d'aire molt humida des del mar. La propera nit es tornaran a formar moltes boires i la temperatura no serà gens freda, mentre que demà tindrem núvols i clarianes, ja no plourà i les temperatures tornaran a ser molt suaus, més altes del normal. La resta de la setmana vindrà dominada per l'anticicló i pel sol, però amb boires matinals freqüents que dia rera dia s'aniran fent més persistents, i sempre amb temperatures altes. Ara com ara no es veu cap possibilitat de canvi de temps.

La temperatura màxima del dia s'ha mogut entre els 10 i 13ºC, mentre que la mínima s'ha situat entre els 5 i 9ºC,amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima:   6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,6ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:      5,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,4ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:    1,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     12,0ºC
T. Mínima:       9,2ºC
Precipitació:     0,5 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    12,7ºC
T. Mínima:      6,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    12,8ºC
T. Mínima:      5,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     10,7ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:   0,6 mm
Fenomens observats:boira durant la nit, rosada de matinada i plugim a migdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada