dimarts, 1 de desembre del 2015

Dades 1 de desembre de 2015

El dia ha estat pràcticament calcat al d'ahir, amb domini del sol i algunes boires matinals que si bé han estat més extenses que les d'ahir, tant sols han afectat a zones baixes de ponent i s'han desfet totes abans de migdia. La situació general continua inamovible, amb l'anticicló molt ferm damunt nostre i per tant amb temps ben estable, no tant sols demà, si no per tota la setmana i sembla que bona part de la propera,sense cap perspectiva de canvis. La propera nit es tornaran a formar boires a zones baixes, potser més extenses que la darrera nit, i les mínimes seran baixes sobretot a zones enclotades per efecte de la inversió tèrmica, amb gelades considerables mentre que a zones altes les mínimes seran positives. Demà dominarà el sol per bé que podran aparèixer alguns núvols prims durant el dia sense més conseqüències. Les màximes de demà seran especialment altes a llocs elevats, i el vent serà molt fluix.

Les temperatures màximes del dia d'avui han anat entre els 12 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han ubicat entre els 3 i -3ºC, amb marcada inversió tèrmica. La visibilitat ha estat bona, la humitat baixa i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,2ºC
T. Mínima:    0,3ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,5ºC
T. Mínima:    2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    17,4ºC
T. Mínima:     -0,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,1ºC
T. Mínima:       3,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,2ºC
T. Mínima:      -2,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    12,8ºC
T. Mínima:      0,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    13,3ºC
T. Mínima:      2,0ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gebre a terra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada