dijous, 3 de desembre del 2015

Dades 3 de desembre de 2015

El dia ha estat pràcticament calcat al d'ahir, amb temps estable que s'ha traduït en domini del sol arreu, tret de les boires a ponent que avui han estat sobretot matinals, i com a diferència esmentar els bancs de núvols baixos que han afectat al matí a zones del litoral i prelitoral, més trencats a la tarda. La propera nit es tornaran a formar boires i núvols baixos,. i de cara a demà tindrem el pas d'un front poc actiu que portarà molts núvols alts i mitjos però no hi haurà precipitacions. Les boires continuaran a ponent amb ambient fred, i temperatures suaus a la resta. el cap de setmana i sembla que tota la setmana vinent continuarem igual, per tant amb estabilitat, boires a l'interior i sol a la resta. Temperatures fredes de nit sobretot a llocs enclotats, i màximes suaus als llocs amb sol i baixes als llocs amb presència de bancs de boira.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 12 i 17ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i -4ºC,amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima:   0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,3ºC
T. Mínima:    2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    14,4ºC
T. Mínima:     -1,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,3ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:      -3,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    12,7ºC
T. Mínima:      0,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    12,7ºC
T. Mínima:     -3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     13,6ºC
T. Mínima:      3,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: gebre a terra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada