dilluns, 14 de desembre del 2015

Dades 14 de desembre de 2015

La setmana ha començat amb estabilitat, tot i que el pas d'una petita cua de front ha portat molts núvols prims i ha permès que les boires que els darrers dies han estat persistents a ponent s'hagin acabat aixecant. No hi ha hagut precipitacions. La propera nit tindrem núvols prims i es formaran algunes boires,sembla que menys que en dies enrere, les temperatures seran més suaus i les gelades esporàdiques, mentre que demà el dia serà com el d'avui, amb núvols prims, boires matinals i temperatures suaus. En dies posteriors continuarà la mateixa tònica de temps caracteritzat pel pas de petits fronts atlàntics sense precipitacions i amb temperatures que seran més altes. Sembla que cap a finals de setmana l'anticicló es referma de nou, amb boires més extenses i temperatures que baixaran a l'interior.

Les màximes d'avui han anat entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -4ºC,amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de direcció molt variable al llarg del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  8,4ºC
T. Mínima:  -4,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,2ºC
T. Mínima:   -1,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    13,6ºC
T. Mínima:     -1,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:       2,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,0ºC
T. Mínima:      -2,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     9,6ºC
T. Mínima:     -1,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     8,9ºC
T. Mínima:     -1,6ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira de nit, gelada a la matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada