dimarts, 8 de desembre del 2015

Dades 8 de desembre de 2015

La jornada d'avui ha continuat amb la mateixa tònica de dies enrere, per tant amb cels tapats, algunes boires i ambient humit fins a migdia, moment en que ha començat a entrar una massa d'aire més seca que ha provocat una ràpida disminució dels núvols i millor visibilitat. La propera nit ens passa un front molt poc actiu que tant sols portarà un augment de núvols alts i mitjos i alguna precipitació feble al Pirineu, i per altra banda es formaran boires a punts de l'interior. Les mínimes tornaran a ser més altes del normal, per bé que baixaren una mica respecte aquests darrers dies. Demà durant el dia anirà dominant més el sol i les temperatures màximes tornaran a ser molt suaus. Sembla que per la resta de la setmana s'imposarà un anticicló, amb la qual cosa el temps estable, amb domini del sol, boires matinals i ambient poc fred està garantit per tota la setmana. Ara com ara sense perspectives clares de canvis de temps.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 12 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i 9ºC, amb una certa inversió tèrmica de matinada. La visibilitat ha estat dolenta al matí, amb humitat elevada, mentre que a la tarda la humitat ha baixat i la visibilitat ha millorat, amb vent encalmat al matí i que ha tombat a mestral fluix de cara a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima:   5,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    15,2ºC
T. Mínima:      4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,5ºC
T. Mínima:       8,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,0ºC
T. Mínima:       8,8ºC
Precipitació:     0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    14,9ºC
T. Mínima:      8,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    15,3ºC
T. Mínima:      3,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     13,5ºC
T. Mínima:      8,2ºC
Precipitació:   0,1 mm
Fenomens observats:boira i plugim durant la nit, rosada de matinada 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada