diumenge, 20 de desembre del 2015

Fotografies de la setmana (14 al 20 de desembre de 2015)

Dilluns 14 de desembre:  els camps que es van sembrar després de les pluges de novembre van creixent ràpidament, ajudats per les altes temperatures de les darreres setmanes. Camp d'ordi a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 15 de desembre:  dia tranquil, amb sol i molts núvols prims que circulaven degut al pas de fronts atlàntics molt febles. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Dimecres 16 de desembre:  va ser un dia molt similar a l'anterior, amb sol i bandes de núvols prims.Imatge a la tarda a Calaf:
Dijous 17 de desembre:  de nou temps dominat pel sol amb intervals de núvols prims,a estones força abundants. Imatge a la tarda:
Divendres 18 de desembre:  dia caracteritzat pel sol, amb intervals de núvols prims i visibilitat no massa bona per una certa boirina. Imatge a primera hora de la tarda des de Conill mirant cap al nord-est:
Dissabte 19 de desembre:  dia molt assolellat, sense ni un núvol i amb molt bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 20 de desembre:  la jornada ha estat dominada per les boires i els núvols baixos degut a una entrada de vent de llevant humit. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada