divendres, 11 de desembre del 2015

Dades 11 de desembre de 2015

Avui hem tingut un dia més de domini del temps anticiclònic, amb nombroses boires a primera hora que s'han anat desfent tret de les de ponent, i sol amb alguns núvols prims a la tarda, poc importants. La propera nit es tornaran a formar moltes boires i demà tindrem intervals de núvols prims pel pas d'una pertorbació molt feble que viatja de sud a nord i que no ens portarà precipitacions. Continuarà la boira persistent a ponent i les temperatures allà seran fredes, mentre que a la resta seran més suaus, encara que de matinada podria haver-hi alguna lleugera gelada en indrets enclotats. Diumenge tornarà a dominar el sol, i la boira es tornarà a fer present a ponent durant tot el dia, i en d'altres zones al matí, amb temperatura que continuarà suau. De cara a la setmana vinent segueix sense veure's cap possibilitat de canvis de temps mínimament significatius.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 10 i 15ºC,mentre que les mínimes han anat entre els 5 i -2ºC, un dia més amb marcada inversió tèrmica a primera hora del dia. La visibilitat ha estat dolenta, sobretot a primera hora, la humitat moderada i el vent ha bufat fluix i de direcció molt variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima:   0,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,4ºC
T. Mínima:    0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    13,2ºC
T. Mínima:     -2,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,9ºC
T. Mínima:       3,2ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,1ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     9,9ºC
T. Mínima:      4,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    11,1ºC
T. Mínima:      0,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    10,1ºC
T. Mínima:      3,9ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira a la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada