dijous, 31 de desembre del 2015

Dades 31 de desembre de 2015

El darrer dia de l'any ha començat amb sol en general i amb algunes boires a ponent. El matí ha continuat de la mateixa manera, mentre que a partir de migdia i sobretot durant la tarda han anat augmentant els núvols alts i mitjos de ponent a llevant degut a l'arribada d'un nou front atlàntic que no ens portarà precipitacions. La propera nit tindrem temperatures menys fredes que la darrera nit i amb cels tapats, mentre que demà tornarem a tenir molts núvols, temperatures fresques i sense precipitacions. La nit de divendres a dissabte arriba un nou front, aquest una mica més actiu i que podria deixar algunes pluges no massa importants en principi a la nit i matinada. Dissabte durant el dia aquest front ja s'allunyaria i tindríem gir dels vents a mestral, que bufarien moderats, i amb temperatures que baixarien. Diumenge l'ambient seria estable amb temperatures una mica més fredes.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 10 i 17ºC, i les mínimes entre els 0 i 5ºC, amb bona visibilitat, humitat moderada i vent fluix del sud-oest sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,1ºC
T. Mínima:    0,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima:    1,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,8ºC
T. Mínima:     0,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,7ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:       0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      12,7ºC
T. Mínima:        1,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:       0,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     11,6ºC
T. Mínima:       1,7ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: boira durant la nit, rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada